Categorii
General

Perdea magnetica anti insecte – ideala primavara si vara

O perdea magnetica anti insecte este perfecta pentru ca va permite sa tineti usa deschisa pentru a va bucura de vremea buna in orice moment al anului. Este perfecta pentru apartamentele de pe plaja, la tara, precum si pentru casa ta obisnuita.

Permite aerul proaspat, dar tine tantarii enervanti, mustele si viespele afara. Tesutul tau asigura faptul ca nici cea mai mica insecta nu va intra in casa ta. Se ajusteaza la diferite inaltimi si latimi ale usilor. Perfecta pentru orice tip de usa, inclusiv usile glisante, usile care se deschid in interior sau in exterior, fara a deteriora cadrul usii.

Perdea magnetica anti insecte – caracteristici principale:

  • Se inchide automat datorita magnetilor sai.
  • Se instaleaza in cateva secunde cu magnetii inclusi.
  • Usor de utilizat – maini libere datorita deschiderii centrale.
  • Se adapteaza cu usurinta la diferite inaltimi si latimi ale usilor.
  • Design modern si elegant.
  • Foarte discreta multumita designului sau
  • De asemenea, va fi usor de traversat pentru animalul de companie.

Protejati-va locuinta impotriva insectelor enervante cu o fabuloasa perdea magnetica anti insecte!

Cu aceasta perdea magnetica anti insecte, puteti lasa usa sau fereastra deschisa pentru a va bucura de vremea placuta, cu o liniste totala, evitand intrarea insectelor incomode.

Acesta a fost proiectata special pentru a preveni trecerea mustelor, tantarilor, viespilor etc., datorita faptului ca plasa sa este intretesuta cu atentie. Aceasta perdea magnetica anti insecte este foarte simplu de folosit.

Se deschide usor si se inchide automat, datorita magnetilor imprastiati in jurul marginilor perdelei, care permit inchiderea magnetica. Chiar daca mainile sunt ocupate, o puteti deschide fara efort.

Fabricata din poliester rezistent la apa, perdelele anti insecte sunt durabile si sunt usor de curatat. Cu aceasta perdea magnetica anti insecte, nu numai ca veti crea un spatiu confortabil privat, tinand la distanta insectele zburatoare, dar permite, de asemenea, patrunderea aerului proaspat in locuinta. Datorita constructiei sale usoare, aceasta perdea magnetica anti insecte este detasabila si usor de instalat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *