Categorii
General

Mop rotativ cu pedala pentru o curatenie rapida

Acum, sarcina grea de a curata podeaua casei dvs. poate fi mult mai placuta si simpla datorita acestui fantastic mop rotativ cu pedala.

Acum puteti scapa de mopurile conventionale care va obosesc atunci cand scurgeti mopul sau trebuie sa va aplecati pentru a ajunge in zonele mai adanci. Cu acest nou sistem de spalare, puteti scurge mopul in cateva secunde si fara a varsa apa, trebuie doar sa apasati pedala si automat se roteste pentru a elimina excesul de apa. Dar acest lucru nu este totul, cubul are un tambur rotativ intern care functioneaza ca o centrifuga, ideala pentru curatarea mopului.

Ce este un mop rotativ cu pedala

Caracteristica principala a unui mop rotativ cu pedala este sistemul sau de drenare, constand dintr-un cilindru in care vom plasa mopul si cu o pedala, acest cilindru se va roti astfel incat toata apa absorbita sa se scurga.

Avantajele unui mop rotativ cu pedala

Principalul avantaj consta in reducerea efortului de drenaj. Cu o miscare simpla a piciorului (ca si cum ar fi pedala unei masini, dar mult mai delicata), putem scurge mopul pe gustul nostru, tinandu-l cu mana. Astfel, evitam arcuirea spatelui, care se face de obicei pentru a scurge mopul traditional si care poate cauza leziuni pe termen lung.

Pe piata, sunt disponibile mai multe modele de mop rotativ cu pedala de diferite marci si preturi.

In ce consta un mop rotativ cu pedala

Se compune dintr-o galeata cu sistem de stoarcere, care functioneaza cu o pedala de picior si un mop 100% din microfibre (poliester) cu maner telescopic. Zona de scurgere este proiectata pentru o insertie eficienta a mopului si are, de asemenea, protectie anti-stropire in timpul stoarcerii. Pedala este proiectata pentru o stergere optima a mopului si manerul telescopic pentru un confort mai mare si o usurinta in curatare.

Capacitatea maxima a galetii este de 6 litri. Este o cantitate suficienta de apa pentru a asigura spalarea optima fara a incarca prea multa greutate. Si include, de asemenea, un indicator de nivel care arata cantitatea de apa recomandata pentru spalare. In cele din urma si ca o noutate, are un maner longitudinal care permite o mare stabilitate pentru a transporta galeata in conditii de siguranta si o gura in fata pentru turnarea apei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *