Categorii
General

Beneficiile unei oale sub presiune

Oala sub presiune a fost inventata cu zeci de ani in urma, dar marea majoritate a persoanelor au ajuns sa o descopere abia recent, in ultimii ani. Clasica oala sub presiune pe care multi o denumesc „oala minune” pe buna dreptate, a cunoscut numeroase influente ale tehnologizarii fiind unul din principele instrumente de gatit ce se afla la baza creatiei unor aparate de gatit inteligente, sub presiune. E drept, nu oricine isi permite un dispozitiv electric multifunctional, in timp ce multor persoane le este la indemana sa se foloseasca cu precadere de ustensilele si oalele clasice pentru a da nastere preparatelor de zi cu zi. Asadar, nu e nimic gresit sa alegi in zilele noastre o oala clasica sub presiune, care iti ofera vaste beneficii in procesul de gatit. 

Beneficiile unei oale sub presiune

Mancare sanatoasa si gustoasa

Cu siguranta ai remarcat ca majoritatea ingredientelor disponibile astazi pe piata, nu mai au aceeasi aroma puternica de ofinioara. Unul dintre motive este cat se poate de vizibil – gatim alimentele la temperaturi mult prea mari de dragul de a termina sarcinile din bucatarie mult mai repede, vasele de gatit nu sunt întru tocmai cele mai excelente sau tehnica de preparare nu este cea mai potrivita. Oala sub presiune iti ofera garantia ca in timpul procesului de gatit se vor pastra toate vitaminele si mineralele ingredientelor, astfel ca si gustul va fi unul deosebit, cu beneficii asupra sanatatii in numeroase situatii. 

Compatibilitatea cu sursele de gatit 

Sursele traditionale de gatit au fost inlocuite astazi de sistemele cu inductie sau alte forme mai pretentioase. Dar nu oricine dispune de aceste echipamente moderne, in special persoanele in varsta. 

Astazi exista inclusiv oale sub presiune care sa le vina in ajutor atât celor ce detin surse vechi de gatit, dar si celor care si-au reinventat bucataria cu noi echipamente, respectiv oale sub presiune din inox sau aluminiu. 

Varietatea modelelor

Nu toate gospodinele gatesc mancare in proportii industriale. De aceea este ideal faptul ca producatorii de oale sub presiune ne pun la diapozitie numeroase tipuri de astfel de oale, respectiv cratite cu o capacitate mai mica sau mai mare. Poti alege oala perfecta sub presiune care sa te ajute sa gatesti proportiile ideale pentru familia ta, dar poti opta si pentru o oala sub presiune cu o capacitate generoasa, pe care s-o folosesti la ocaziile festive.

Consum atent de resurse

In functie de grija pe care alegem s-o oferim mediului inconjurator, acesta ne va raspunde inapoi pe masura.

Asadar, oala sub presiune poate fi si o alegere sustenabila, pentru ca a gati mai repede si mai gustos, inseamna in acelasi timp mai putina risipa de resurse. Vorbim aici atat de energia pe care o poti economisi zilnic, cat si de faptul ca nu vei mai gati portii de mancare care vor sfarsi la cosul de gunoi, pentru ca ele vor fi savurate pe indelete.

Categorii
General

Cum si de ce sa-ti alegi o cratita de tuci

Daca ai un batran prin preajma sau daca varsta copilariei a apus demult, il poti intreba de acesta de preparatele sale culinare deosebite. De altfel, poate chiar si tu ai incercat astfel de retete gatite de manutele celor dragi.

Unele oale devin adesea inclusiv o mostenire de familie, dat fiind rolul lor important in arta gatitului. Si, fara nicio indoiala, oala potrivita poate contribui la gustul savuros al preparatelor de zi cu zi, asa cum o face oala de tuci.

De ce sa investesti intr-o cratita de tuci

Pentru inceput iti putem spune ca aceste cratite tuci se bucura de o durabilitate ridicata si nu-ti impun impedimente atunci cand alegi sa gatesti zeci de preparate pentru tine si cei dragi. Astfel, utilizarea acestei cratite este foarte vasta si pe termen lung, asa cum era si pe vremea de odinioara a batranilor.

Oalele de tuci s-au reinventat in prezent aducand in plim plan aceleasi materiale de calitate, dar cu un interior mai bine izolat si materiale mult mai bune, pentru mai multa satisfactie.

Practic, o astfel de oala nu se deterioreaza nicicum cu usurinta, asa cum se intampla adesea cu oalele clasice, care se regasesc astazi la tot pasul.

Interiorul oalelor moderne de tuci este realizat din ceramica sau teflon, prevenind lipirea si arderea mancarii. In acelasi timp, constructia oalelor este la fel de bine conceputa pentru a permite crearea unui mediu tip vid, in care toate preparatele noastre se gatesc uniform, indiferent de cantitate.

Cum sa-ti alegi o cratita de tuci

Ce poate fi atat de special la o cratica incat sa nu poti s-o alegi pe cea potrivita? Cu siguranta ti-ai pus instantaneu aceasta intrebare. Si nu doar o data! Oricine isi poate alege o cratita de acest tip dintr-un magazin de profil, dar asta nu inseamna ca o va achizitiona si pe cea mai potrivita.

Un lucru de care trebuie sa tii cont pentru cea mai buna oala de tuci e dimensiunea si respectiv, capacitatea acesteia. Daca obisnuiesti sa gatesti cantitati mari de alimente sau daca aceasta urmeaza a fi folosita pentru a procesa mancare la nivel “industrial”, cu cat e mai mare capacitatea, cu atat oala iti va fi mai de folos. Insa, cand vorbim de oalele adresate uzului casnic, o astfel de oala poate fi o adevarata problema chiar si cand vine vorba de depozitare.

Astfel, marimea cratitei este la fel de importanta ca si stilul tau de viata. Vorbim asadar la acest capitol de diametrul cratitei, respectiv de capacitatea acesteia.

De asemenea, materialele prezente la interior sunt foarte importante, pentru ca in functie de tipul interiorului o poti mentine si folosi mai usor sau mai greu. De exemplu, pentru cratitele cu interior din aluminiu si/sau teflon este recomandat sa folosesti linguri de silicon, lemn sau alte produse similare, evitandu-le pe cele din inox sau cele care iti pot zgaria cratita.

Totodata, poate fi un adevarat bonus faptul ca oala vine insotita si cu un capac care se potriveste perfect. Nu toate cratitele vin cu accest accesoriu si este cu adevarat un plus.

Categorii
General

Top 3 caserole termos

Se spune ca oricine apeleaza la caserolele termos va avea o viata indelungata, lipsita de griji. Nici nu e de mirare, dat fiind multitudinea de avantaje pe care le ofera aceste tipuri de caserole. Caserolele termos vin in ajutorul oricui, indiferent de varsta, pentru pastrarea impecabila a prospetimei alimentelor, a savorii acestora, cat si a proprietatilor vaste si a nutrientilor pe care acestea le contin. Pe deasupra, ele asigura mediul ideal astfel incat preparatele sa se mentina cat mai mult timp indiferent de locul in care acestea sunt depozitate, fara a favoriza aparitia sau schimbul de mirosuri neplacute, cu alte alimente.

Iar pe piata sunt disponibile extrem de multe tipuri de astfel de caserole, astfel ca dorim sa-ti prezentam si un top care sa te ajute sa-ti alegi cea mai potrivita caserola termos pentru nevoile tale de actualitate.

Top 3 caserole termos

1. Caserola din sticla termorezistenta

Caserola din sticla termorezistenta este o alegere multifunctionala ideala pentru toti cei care nu-si doresc sa lase loc de compromisuri.

De altfel, spre deosebire de alte tipuri de caserole, aceasta este o alegere multifunctionala. Peretii de sticla cu o grosime mai ridicata si de o calitate superioara, izoleaza alimentele perfect si este rezistent la diferite conditii de mediu, ceea ce inseamna ca aceste caserole din sticla detin materialul ideal pentru a permite depozitarea unor alimente de temperaturi diverse. De altfel, aceste tipuri de caserole sunt ideale si pentru a incalzi alimentele la microunde, fara a fi necesar sa le transferati si sa murdariti alta vesela.

2. Caserola din inox

O alegere la fel de durabila pot fi si caserolele termos din inox. Desi ele nu pot fi folosite la microunde, in rest sunt extrem de eficiente precum o caserola din sticla sau una din plastic. De altfel ele au o densitate mult mai redusa, ceea ce inseamna ca sunt mult mai practice de utilizat. Pot fi utilizate in asociere cu alimente calde sau reci, astfel incat proprietatile termice ale alimentelor se pot conserva pentru un termen de 8+ ore, iar in termeni de prospetime ele pot depasi 3-4 zile.

3. Caserola din plastic

Pentru calatorii si nu numai, ideale sunt caserolele din plastic, care au un volum redus si sunt extrem de usoare. De altfel, aceasta alegere este si una dintre cele mai accesibile si dispune de cele mai multe variatii privind forma si capacitatea caserolelor. Singurul dezavantaj al acestor caserole e faptul ca, dupa o perioada de timp mai indelungata acestea trebuie inlocuite, dat fiind mirosurile mult prea intense ce se pot impregna in material.

Aici gasiti toate aceste tipuri de caserole si nu numai, pentru a va acoperi toate nevoile si preferintele.

Categorii
General

Aparat facut carnati:nu trebuie sa fii expert sa faci cei mai buni carnati

Va plac carnatii dar adesea va e teama sa va ganditi ce contin ei cand ii cumparati din supermarket?

Carnatii sunt un exemplu bun de „consum din resturi”. Includ carne ramasa si chiar sange ambalat cu sare si condimente pentru gatit ulterior, zgarciuri si orice ar putea fi tocat chiar daca nu arata incantator. Ce spuneti despre un aparat facut carnati acasa?

Unii dintre dumneavoastra s-ar putea sa gasiti ca aceasta idee este pur si simplu ingrozitoare, dar in afara de aceseta, ceea ce ar trebui sa va sperie cu adevarat este gama de aditivi, coloranti, condimente sintetice, potentiatori de arome si alte elemente ce ar putea fi amestecate in carnatii dupa care tanjim cu atata pofta. Pretul este adesea indicatorul calitatii, iar daca vreti sa cumparati carnati ieftini veti fi uimiti sa cititi pe eticheta lor.

De aceea ideea de a cumpara un aparat facut carnati si de a prepara in casa aceste bunataturi este din ce in ce mai agreata de romani… nu doar in preajma Craciunului, ci indiferent de perioada anului.

Sa faceti carnati de la 0 inseamna sa puteti sa controlati mai bine ce mancati si ce oferiti familiei dumneavoastra. Puteti fi creativi si puteti prepara carnati dupa diferite retete. Dincolo de niste reguli de baza pentru cei mai simpli carnati, ingredientele aromate din carnati sunt limitate doar de imaginatia dumneavoastra.

Carnatii buni preparati cu aparat facut carnati inseamna echilibru. Trebuie sa echilibrati cantitatile de sare, carne si grasimi, plus condimentele si ierburile aromatice, totul pentru a evita mirosul sau gustul prea puternic. Mentinerea unui raport bun de sare este esentiala. Dar in sfarsit cu un aparat facut carnati acasa puteti obtine exact carnatii pe care vi-i doriti: mai sarati sau nu, mai condimentati sau mai blanzi, mai grasi sau cu multa carne. Toata lumea are preferinte diferite.
Nu trebuie sa fiti expert ca sa faceti cei mai buni carnati acasa. Aveti nevoie de un aparat facut carnati, un model bun, de preferat din otel inoxidabil.

Iata cateva sugestii:

– Masina de facut carnati 4 kg, Vertical,4 palnii, Inox  este un aparat special cu 4 palnii din inox. Puteti pregati o cantitate mare de carnati, cadrul este fiabil si ofera fiabilitate in timp, manerul se poate detasa pentru depozitare si curatare facila, inchiderea se face printr-o clapeta, extem de simplu si comod.

– Masina de facut carnati 1,5 kg este un aparat facut carnati mai mic, si mult mai ieftin. Ocupa putin spatiu, este usor de manevrat, include 3 palnii pentru a carnati de dimensiuni diferite. Atentie, acest aparat facut carnati este util doar pentru carne deja tocata; el nu marunteste, nu are cutit si sita.

Daca doriti insa o masina de tocat cu accesoriu de facut carnati, iata doua sugestii:

– Masina tocat carne Zilan,1300 W,accesorii carnati este o masina electrica prevazut cu un accesoriu special pentru carnati. O recomanda motorul din cupru, rezistent in timp, cutitele din otel inoxidabil si designul modern (este rosie).

– Masina electrica de tocat carne Zilan,1200W,accesoriu carnati Prevazuta cu acelasi motor din cupru si corp din crom, aceasta masina de tocat va permite sa gatiti rapid carnatii preferati, de la zero.

Categorii
General

De ce este util să ai tabureți în casă?

Tabureții sunt piese de mobilier ușor de utilizat de către majoritatea oamenilor datorită dimensiunilor și greutății reduse. Aceștia au început să fie din ce în ce mai achiziționați în ultima perioadă de timp, fiind o variantă accesibilă a scaunelor. Un taburet poate susține o greutate destul de mare, în ciuda mărimii mici pe care o are.

Tabureții pot avea mai multe întrebuințări, pe lângă cea de scaune. Aceștia sunt deseori folosiți ca și obiecte de decor sau pentru a umple spațiile goale dintr-o încăpere, iar câteodată sunt utilizați de către oameni pentru a-și sprijini și relaxa picioarele în timp ce stau pe fotoliu sau pe canapea.

Un alt motiv pentru care este util să ai tabureți în casă este faptul că aceștia îți oferă un spațiu pentru depozitarea obiectelor. În funcție de forma taburetului și de modelul acestuia, spațiul destinat depozitării poate fi mai mare sau mai mic. De asemenea, unii tabureți au buzunare laterale sau sertare, pentru a mări spațiul de depozitare și a ascunde unele lucruri de ochii persoanelor curioase.

Tabureții se găsesc sub diferite forme, precum cei rotunzi, dreptunghiulari sau pătrați. Pot avea diverse țesături și culori, începând de la material textil și catifea, până la piele ecologică. Există numeroase modele de tabureți, fiind imposibil ca cineva să nu găsească unul pe placul lui. Modelele sunt foarte diversificate: tabureți cu picioare sau fără, cu bază metalică, imprimeuri sau capse metalice, acestea fiind doar câteva exemple.

Alt mod în care poate fi utilizat un taburet este, de exemplu, folosirea acestuia pe post de măsuță de cafea. Este bine de știut că se pot așeza diferite lucruri pe tabureți, precum o tavă cu cești de cafea sau ceai, plante în ghiveci, vază cu flori sau alte obiecte destinate decorului interior.

Tabureții sunt o variantă foarte bună de scaune pentru copii datorită faptului că au  dimensiunile destul de mici și sunt ușor de mutat. Copiii pot așeza jucării înăuntrul taburetului, folosind spațiul de depozitare. Cea mai bună variantă pentru copii sunt tabureții de tip cutie deoarece spațiul de depozitare este mare, având mai mult loc. Astfel, jucăriile celor mici nu vor mai fi aruncate peste tot prin casă, ci vor sta toate într-un singur loc.

Acestea au fost câteva dintre motivele care arată cât de utili sunt tabureții în locuința cuiva și cum pot fi folosiți cât mai mult, pentru diferite activități.

Categorii
General

Ce accesorii ai nevoie pentru a-ti petrece timpul in aer liber

Petrecerea timpului in aer liber poate fi o modalitate de a te distinge fara niciun fel de compromisuri. Te poti bucura mai mult ca niciodata de tot timpul tau liber bucurandu-te de un aer curat si de mai multa libertate, optand pentru cateva zile de recreere la munte, la padure, la deal etc.

Cu cat vei petrece mai mult timp liber in natura, cu atat te vei simti mai incarcat de energie si cu atat vei putea fi mai productiv ulterior la intoarcerea din vacanta.

Cu cat optezi pentru a petrece mai mult timp in natura, cu atat va fi necesar sa te dotezi corespunzator cu cateva accesorii care sa-ti permita o relaxare in voie. Iar in cele ce urmeaza iti vom prezenta cateva sugestii de articole care sa-ti vina in ajutor.

Ce accesorii iti vor fi utile pentru vacanta in aer liber

  • Geanta de plaja

Chiar daca nu mergi la mare, nu inseamna ca o geanta de plaja n-ar putea fi potrivita pentru vacanta ta din timpul liber. De altfel, o astfel de geanta vine cu o capacitate mai mare de depozitare, lucru ce ar putea fi ideal daca vei opta pentru o vacanta in aer liber pentru un timp indelungat.

O astfel de geanta te va ajuta sa-ti depozitezi o cantitate mai mare de lucruri si sa le transporti cu usurinta.

  • Un cos de picnic

Un cos de picnic ti-ar putea fi extrem de util daca te gandesti sa mergi in aer liber sa culegi bunatati de prin copaci sau te va ajuta sa-ti depozitezi la loc sigur intregul necesar in ceea ce priveste alimentatia.

Un cos de picnic este alegerea practica pentru a-ti transporta si a-ti depozita toate ustensilele de care ai nevoie si pentru a le feri in acelasi timp de insecte, de animale etc.

  • Lada frigorifica

Daca ai nevoie de un compartiment generos prin intermediul caruia sa-ti depozitezi o serie de alimente pana la destinatie, chiar si mult timp peste, poti opta fie pentru o geanta frigorifica cu o capacitate mare, fie pentru o lada frigorifica.

De altfel, lada frigorifica poate fi o optiune mult mai trainica spre deosebire de geanta frigorifica, insa aceasta poate necesita un spatiu de transport mai mare (o masina, de exemplu). De altfel, ea poate fi alegerea ideala pentru alimente sau cantitati mai ridicate.

Iar toate aceste accesorii si nu numai, le vei gasi pe aceasta pagina.

Categorii
General

Doua doua sfaturi pentru Blackfriday 2020

Iata cateva trucuri care te pot ajuta sa inoti mai usor prin toata agitatia Blackfriday 2020, dar sa iesi in castig la final, cu produsele pe care ti le doresti la cele mai mici preturi.

1. Fa-ti o lista de dorinte pe care o poti verifica dintr-o singura privire, rapid

Una din cele mai mari greseli pe care le poti face de Blackfriday este sa pierzi timpul pe click-uri intr-un magazin sau de la un magazin la altul in cautarea a ceva care sa-ti fie pe plac. Sigur, tuturor ne place sa navigam prin magazinele online si sa vedem una, alta. Dar, de Blackfriday nu e momentul sa faci acest lucru.

In schimb, iti poti crea o lista de dorinte. Poate parea destul de ilar, dar aceasta lista iti poate fi de un real ajutor, pentru ca la final vei reusi sa cumperi mai istet – produsele pe care ti le-ai dorit sau de care ai nevoie, la un pret mult mai mic decat ce gasesti de obicei in magazine. In caz contrar, risti sa te alegi cu mai multe produse de care nu ai neaparat nevoie si sa-ti dai seama ca ai cheltuit o suma importanta (chiar daca pe promotii) pe produse care nu-ti aduc neaparat valoare.

Prin urmare, este cazul sa faci o lista cu tot ceea ce intentionezi sa cumperi online de Blackfriday. In ziua cu pricina, iti va fi mai usor sa adaugi in cos produsele preferate si sa verifici comanda. Da, in continuare, iti poti permite sa umpli virtual prin mai multe magazine si sa cumperi dupa impuls, pentru ca poti face economii importante, daca acest lucru te avantajeaza. Dar prima data, focuseaza-te pe produsele de care ai intr-adevar nevoie.

Aceasta este cea mai eficienta metoda de cumparaturi de Blackfriday.

2. Afla dinainte unde poti cumpara ieftind e Blackfriday

Acesta este un alt lucru important de Blackfriday. Poate ca tu astepti o reducere la un produs preferat, dar daca magazinul respectiv nu se inscrie in cursa Blackfriday, atunci poti rata o oportunitate foarte buna, pentru ca ai fi putut cumpara acel produs in alta parte, la jumatate de pret.

De aceea, este estential sa te pregatesti si sa stii in ce magazine online poti obtine cele mai bune preturi de Blackfriday. Pregateste-te dinainte, pentru ca aceste magazine isi anunta de obicei intentia inainte cu cateva luni. Poti tine cont si de ce s-a intampla in anii trecuti, pentru a identifica magazinele ce au intrat in cursa de Blackfriday.

Categorii
General

Radiatoare la preturi convenabile

Folosirea unor radiatoare adecvate reprezinta o modalitate convenabila de a ridica rapid temperatura dintr-o incapere si in general de a incalzi un anumit spatiu.

Disponibile intr-o varietate mare de dimensiuni si tipuri, aceste radiatoare pot compensa costurile cu utilitatile in timpul lunilor reci de iarna. Sunt multe radiatoare care au caracteristici speciale cum ar fi oscilatie automata, termostat, mai multe trepte de putere, protectie supra-incalzire etc, totul pentru mai multa comoditate in timpul functionarii.

Cand vine vorba de achizitionarea unui radioator, exista cateva intrebari fundamentale la care ar trebui sa incercati sa raspundeti:

  • Acest radiator o sa incalzeasca bine spatiul?
  • Care este consumul acestui radiator?
  • Ce tip de radiator ar trebui sa cumpar?

Tipuri de radiatoare:
Primul lucru de care trebuie sa tineti cont atunci cand vreti sa cumparati un radiator este tipul acestuia. Exista mai multe variante din care puteti alege. Cateva dintre acestea sunt:

  1. Radiatoare tip Convector -Are un randament optim, se poate monta direct la nivelul peretelui sau poate fi lasat direct pe podea. Are termostat ajustabil si este prevazut cu manere pentru manevrare facila. Timerul din dotare poate fi utilizat pentru incalzire programabila.
  2. Radiatoare cu ulei – Calorifer Cu Ulei 9 Elementi, 2000 W, 3 trepte de putere, Termostat de siguranta, Termostat reglabil. CU o putere foarte bune de 2000W, acest calorifer este util pentru mentinerea unei temperaturi optime in diverse spatii in zilele geroase de iarna. Prezinta 9 elementi de dispersie a caldurii, are termostat ajustabil si utilizatorul poate regla temperatura in 3 trepte, in functie de nevoi. Pentru manevrare usoara, caloriferul cu ulei este prevazut cu patru roti.
  3. Radiatoare cu infrarosu – Principalul avantaj al acestui radiator este ca incalzeste spatiul in foarte scurt timp. Pentru ca nu are nevoie de oxigen pentru functionare, el nu duce la aparitia durerilor de cap, cum se intampla in cazul altor tipuri de radiatoare. Se poate monta pe un perete sau la inaltime, pe tavan. Este prevazuit cu stand ceea ce inseamna ca poate fi asezat de asemenea direct pe podea. Este cu siguranta o aeroterma economica la pret foarte avantajos.

In timpul sezonului rece cea mai rapida solutie de incalzire a unui spatiu acolo unde nu exista alte tipuri de incalzire este cu siguranta radiatorul. O gama diversificata de radiatoare gasiti aici https://www.magazelo.ro/cauta?q=radiator&show=stoc

Livrare rapida si cele mai bune preturi!

Categorii
General

De ce este recomandat sa folositi un stand tip uscator de rufe?

Cand spalati rufele acasa, de cele mai multe ori veti avea nevoie de o solutie cat mai eficienta pentru uscarea hainlor. Acum exista multe uscatoarele electrice atasate masinilor de spalat – ele sunt convenabile si usor de folosit, dar ar putea sa va deterioreze hainele.

Dar daca veti achizitiona acest accesoriu de uscare, intregul proces de spalare si uscare a hainelor va parea mult mai simplu. In plus, veti evita deteriorarile, decolorarile, contractiile sau mototolirea excesiva ce ingreuneaza calcatul.

V-ati saturat sa folositi bara de haine din dressing sau bara de la cabina de dus pentru a usca hainele ude? Atunci, ar trebui sa incercati un suport de uscare a hainelor.

Iata ce este un uscator de haine

Fara a fi conectat la gaz sau la curentul electric, un stand este ideal pentru dumneavoastra pentru ca va permite sa uscati hainele umede in interior. In general standurile au cadru metalic robust si pot include bare si separatoare ce permit asezarea mai multor articole. Cand cautati un stand tip uscator de rufe, trebuie sa luati in considerare cat de mare si cat de robust este. Optati pentru modele solide, pentru  ca au o rezistenta mai buna, mai ales daca veti obisnuit sa le folositi la capacitate maxima.

Unde puteti folosi un stand de uscare haine?

In functie de model, un uscator de haine portabil poate fi folosit practic oriunde. Daca nu aveti suficient spatiu pentru a usca hainele in interior, puteti scoate uscatorul de rufe pe balcon, pe terasa ori in curte. Cele mai mici modele pot fi folosite cu succes cand plecat in camping sau la mare.

Cum functioneaza un uscator de haine?

In folosirea acestui accesoriu de uscare, trebuie sa tineti cont de tipul sau si sa-l corelati cu ceea ce doriti sa uscati. Exista multe variatii ale standurilor pe piata, iar un suport pentru uscarea articolelor de imbracaminte este un accesoriu extrem de practic. Asamblati-l rapid, agatati hainele umede pe umerase din plastic sau direct pe bare si lasati-le sa se usuce.

Unele modele pliabile au zone pentru agatarea articolelor delicate, perdele, sosete, lenjerie intima etc. Daca v-ati saturat de hainele foarte mototolite sau deterioarate din cauza uscatorului de la masina de spalat, este timpul sa rezolvati problema. Cumparati un stand de uscare haine afara sau in interior. Este ieftin si veti reduce costurile. In plus, hainele vor fi mai usor de calcat.

Categorii
General

Cum sa gasesti cele mai bune oferte de Craciun

Luminile si ornamentele incep sa apara in orasele noastre, iar acest lucru poate insemna doar un singur lucru: Craciunul este chiar la colt. Si toate cheltuielile pe care le implica, bineinteles. Nu stiti de unde sa incepeti cu cumparaturile de Craciun? Va aducem aceste sfaturi pentru a va ajuta sa economisiti timp si bani si, astfel, sa va bucurati mai mult de spiritul de Craciun.

1. Cumparati online

Pare evident sa o spunem in 2020 , dar este adevarat: cumparaturile online nu sunt doar confortabile, dar in marea majoritate a cazurilor, sunt mai ieftine decat un punct fizic.

In loc sa mergeti din magazin in magazin, cautand cadouri specifice si, in acelasi timp, cele mai bune preturi, cumparaturile online va permit sa aveti totul la un clic: modele, culori, dimensiuni etc. Si oferte!

In afara de revizuirea magazinelor dvs. preferate online, este o idee buna sa comparati preturile, pentru a gasi cele mai bune oferte de Craciun.

2. Organizati-va

Faceti o lista a persoanelor carora doriti sa le cumparati cadouri de Craciun si ce doriti sa le cumparati, si sa urmati intocmai. Focalizarea pe o lista este o idee buna, pentru ca astfel evitati sa fiti atrasti de produse si achizitii improvizate, de care nici macar nu aveti nevoie, iar acest lucru este bun pentru buzunarul dvs.

De asemenea, daca incepeti sa cumparati cadourile in avans, puteti gasi preturi mai bune decat la Craciun.

3. Verificati datele si costurile de transport

Exista multe companii care nu percep taxe de transport daca faceti o achizitie peste o anumita suma, dar nu toate, deci asigurati-va ca va uitati la toate detaliile. Uneori, cand va ganditi la costurile de transport, ceea ce parea o oferta, devine o bataie de cap. Inainte de confirmarea comenzii, verificati daca toate produsele sunt disponibile in stoc si ca vor ajunge inainte de Craciun. Daca va organizati bine si cumparati in avans, puteti alege intotdeauna cel mai lent (dar cel mai ieftin) mod de transport.

Ideea generala este ca, cu cat mai devreme faceti cumparaturile, cu atat mai bine. Sa lasati totul in ultimul minut, de obicei, este contraproductiv deoarece trebuie sa utilizati livrare expres, ducand la o marire a costurilor.

4. Cautati oferte de Craciun si utilizati cupoane de reduceri

La Craciun, concurenta intre companii este mare. Acest lucru inseamna ca multe magazine si mall-uri au atat oferte de Craciun online, cat si la punctul de vanzare fizic, pentru a atrage cumparatori. Aruncati o privire si vedeti cine va ofera cea mai mare reducere.

Acordati atentie promotiilor de 2×1, darurilor suplimentare pentru fiecare achizitie, si ofertelor zilnice. Sau, mai bine, abonati-va la paginile cu discount preferate, deoarece, adesea, puteti gasi pana la 20% reduceri. Investigati toate optiunile.