Categorii
General

Cum sa gasesti cele mai bune oferte de Craciun

Luminile si ornamentele incep sa apara in orasele noastre, iar acest lucru poate insemna doar un singur lucru: Craciunul este chiar la colt. Si toate cheltuielile pe care le implica, bineinteles. Nu stiti de unde sa incepeti cu cumparaturile de Craciun? Va aducem aceste sfaturi pentru a va ajuta sa economisiti timp si bani si, astfel, sa va bucurati mai mult de spiritul de Craciun.

1. Cumparati online

Pare evident sa o spunem in 2020 , dar este adevarat: cumparaturile online nu sunt doar confortabile, dar in marea majoritate a cazurilor, sunt mai ieftine decat un punct fizic.

In loc sa mergeti din magazin in magazin, cautand cadouri specifice si, in acelasi timp, cele mai bune preturi, cumparaturile online va permit sa aveti totul la un clic: modele, culori, dimensiuni etc. Si oferte!

In afara de revizuirea magazinelor dvs. preferate online, este o idee buna sa comparati preturile, pentru a gasi cele mai bune oferte de Craciun.

2. Organizati-va

Faceti o lista a persoanelor carora doriti sa le cumparati cadouri de Craciun si ce doriti sa le cumparati, si sa urmati intocmai. Focalizarea pe o lista este o idee buna, pentru ca astfel evitati sa fiti atrasti de produse si achizitii improvizate, de care nici macar nu aveti nevoie, iar acest lucru este bun pentru buzunarul dvs.

De asemenea, daca incepeti sa cumparati cadourile in avans, puteti gasi preturi mai bune decat la Craciun.

3. Verificati datele si costurile de transport

Exista multe companii care nu percep taxe de transport daca faceti o achizitie peste o anumita suma, dar nu toate, deci asigurati-va ca va uitati la toate detaliile. Uneori, cand va ganditi la costurile de transport, ceea ce parea o oferta, devine o bataie de cap. Inainte de confirmarea comenzii, verificati daca toate produsele sunt disponibile in stoc si ca vor ajunge inainte de Craciun. Daca va organizati bine si cumparati in avans, puteti alege intotdeauna cel mai lent (dar cel mai ieftin) mod de transport.

Ideea generala este ca, cu cat mai devreme faceti cumparaturile, cu atat mai bine. Sa lasati totul in ultimul minut, de obicei, este contraproductiv deoarece trebuie sa utilizati livrare expres, ducand la o marire a costurilor.

4. Cautati oferte de Craciun si utilizati cupoane de reduceri

La Craciun, concurenta intre companii este mare. Acest lucru inseamna ca multe magazine si mall-uri au atat oferte de Craciun online, cat si la punctul de vanzare fizic, pentru a atrage cumparatori. Aruncati o privire si vedeti cine va ofera cea mai mare reducere.

Acordati atentie promotiilor de 2×1, darurilor suplimentare pentru fiecare achizitie, si ofertelor zilnice. Sau, mai bine, abonati-va la paginile cu discount preferate, deoarece, adesea, puteti gasi pana la 20% reduceri. Investigati toate optiunile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *