Categorii
General

Top 3 caserole termos

Se spune ca oricine apeleaza la caserolele termos va avea o viata indelungata, lipsita de griji. Nici nu e de mirare, dat fiind multitudinea de avantaje pe care le ofera aceste tipuri de caserole. Caserolele termos vin in ajutorul oricui, indiferent de varsta, pentru pastrarea impecabila a prospetimei alimentelor, a savorii acestora, cat si a proprietatilor vaste si a nutrientilor pe care acestea le contin. Pe deasupra, ele asigura mediul ideal astfel incat preparatele sa se mentina cat mai mult timp indiferent de locul in care acestea sunt depozitate, fara a favoriza aparitia sau schimbul de mirosuri neplacute, cu alte alimente.

Iar pe piata sunt disponibile extrem de multe tipuri de astfel de caserole, astfel ca dorim sa-ti prezentam si un top care sa te ajute sa-ti alegi cea mai potrivita caserola termos pentru nevoile tale de actualitate.

Top 3 caserole termos

1. Caserola din sticla termorezistenta

Caserola din sticla termorezistenta este o alegere multifunctionala ideala pentru toti cei care nu-si doresc sa lase loc de compromisuri.

De altfel, spre deosebire de alte tipuri de caserole, aceasta este o alegere multifunctionala. Peretii de sticla cu o grosime mai ridicata si de o calitate superioara, izoleaza alimentele perfect si este rezistent la diferite conditii de mediu, ceea ce inseamna ca aceste caserole din sticla detin materialul ideal pentru a permite depozitarea unor alimente de temperaturi diverse. De altfel, aceste tipuri de caserole sunt ideale si pentru a incalzi alimentele la microunde, fara a fi necesar sa le transferati si sa murdariti alta vesela.

2. Caserola din inox

O alegere la fel de durabila pot fi si caserolele termos din inox. Desi ele nu pot fi folosite la microunde, in rest sunt extrem de eficiente precum o caserola din sticla sau una din plastic. De altfel ele au o densitate mult mai redusa, ceea ce inseamna ca sunt mult mai practice de utilizat. Pot fi utilizate in asociere cu alimente calde sau reci, astfel incat proprietatile termice ale alimentelor se pot conserva pentru un termen de 8+ ore, iar in termeni de prospetime ele pot depasi 3-4 zile.

3. Caserola din plastic

Pentru calatorii si nu numai, ideale sunt caserolele din plastic, care au un volum redus si sunt extrem de usoare. De altfel, aceasta alegere este si una dintre cele mai accesibile si dispune de cele mai multe variatii privind forma si capacitatea caserolelor. Singurul dezavantaj al acestor caserole e faptul ca, dupa o perioada de timp mai indelungata acestea trebuie inlocuite, dat fiind mirosurile mult prea intense ce se pot impregna in material.

Aici gasiti toate aceste tipuri de caserole si nu numai, pentru a va acoperi toate nevoile si preferintele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *