Dormitor

Vas Tavă Ceramică Rotundă pentru Cuptor Vabene, Microunde, Frigider

Cod produs: VB-6010037
  • Livrare standard 20 Lei
  • Ajunge în 1-2 zile lucrătoare
  • Retur în 14 zile
PRP: 66,99 Lei 5399 Lei Diferență: 13 Lei
Stoc Epuizat

Ceramica este unul din cele mai versatile materiale pentru vasele de gatit, iar cand vine vorba de gatitul in cuptor este de-a dreptul perfecta. Tava ovala Vabene din ceramica este anti-bacteriana, nu retine mirosuri, nu interactioneaza chimic cu alimentele si este rezistenta la temperaturi inalte. Foloseste-o cu incredere in cuptor ! Cratita este prevazuta cu capac. Se poate folosi in cuptor clasic, cuptor cu microunde. Temperatura maxima + 220 grade celsiuss Temperatura minima – 20 grade celsiuss Thermal shock 120 grade celsius Nu se foloseste pe aragaz sau pe flacara deschisa. Se poate depozita in frigider. Se poate spala in masina de spalat vase.

Suprafata non-poroasa nu absoarbe mirosurile alimentare, aromele sau petele, astfel ca, dupa ce este spalata va fi la fel de proaspata ca la prima utilizare

Greutate Produs: 0.805kg

Dimensiune Produs: 27*34*5.5 cm

Greutate Ambalaj: 0.975 kg

Dimensiune Ambalaj: 28*27*5.5 cm

Vas Tavă Ceramică Rotundă pentru Cuptor Vabene, Microunde, Frigider
Specificaţii

Fotografiile de prezentare au caracter informativ şi pot conţine accesorii neincluse în pachetele standard. De asemenea, pot exista diferenţe de nuanţe şi mărimi între fotografie şi realitate. Unele specificaţii tehnice sau preţul, pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate produsele şi promoţiile prezente în magazinul Magazelo.ro sunt valabile în limita stocului disponibil.

Review-uri
  • 0 (0 review-uri)