Dormitor

Set Condimente cu Suport Rotativ Tempero Peterhof, 12 Recipiente, 13 piese, Inox şi Sticlă, Diverse Culori

Cod produs: PH-12870
  • Livrare standard 20 Lei
  • Ajunge în 1-2 zile lucrătoare
  • Retur în 14 zile
PRP: 174,99 Lei 10799 Lei Diferență: 67 Lei
Stoc Epuizat

Completeaza-ti bucataria cu acest elegant si atractiv set de recipiente pentru condimente de la Peterhof. Setul nu trebuie sa iti lipseasca din casa, fiind un ajutor de nadejde si cel mai bun organizator pe care ti l-ai putea dori.

Setul contine 13 piese, 12 recipiente si un suport. Suportul este fabricat din inox de calitate superioara, pentru a asigura o maxima igiena, dar si pentru finisajele deosebit de fine si de bine realizate. Recipientele pentru condimente sunt confectionate din sticla prin care se poate observa cu usurinta continutul.Capacele acestora sunt din inox si asigura o inchidere cat mai etansa. Mirodeniile sunt dozate prin orificiile special amplasate in partea superioara a recipientului. Pentru dozare capacul se va inlatura.

Cele 12 recipiente din sticla sunt asezate pe un suport elegant din inox care se roteste la 360 grade, ele ramanand fixate doar prin simpla asezare a lor. Suportul poate fi asezat oriunde in bucatarie, chiar si intr-un loc mai mic, acesta permitand accesul la toate recipientele prin simpla rotire a lui.

Setul contine:

– Suport Rotativ din inox
– 12 Recipiente din Sticla cu Capac

Caracteristici:

– Material: Sticlă şi Oţel inoxidabil / Inox 18/10
– Suport Rotativ
– Capac din inox
– Orificii pentru presarare condimente
– Suport cu o forma eleganta
– Dimensiuni Ambalaj: 18 x 18 x 23 cm
– Dimensiuni Recipient: 4 x 9.5 cm
– Greutate: 1.82 Kg

Culori disponibile: Gri, Negru.

Atentie! Livrarea produsului pe culori se face in functie de lot si in limita stocului disponibil. Daca doriti doar o anumita culoare, va rugam sa specificati atunci cand trimiteti comanda pe Magazelo.

Set Condimente cu Suport Rotativ Tempero Peterhof, 12 Recipiente, 13 piese, Inox şi Sticlă, Diverse Culori
Specificaţii

Fotografiile de prezentare au caracter informativ şi pot conţine accesorii neincluse în pachetele standard. De asemenea, pot exista diferenţe de nuanţe şi mărimi între fotografie şi realitate. Unele specificaţii tehnice sau preţul, pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate produsele şi promoţiile prezente în magazinul Magazelo.ro sunt valabile în limita stocului disponibil.

Review-uri
  • 0 (0 review-uri)