Dormitor

Set Condimente cu Suport Magnetic din Bambus Estelle Peterhof, 6 Recipiente, 7 piese, Inox, Model Triunghi

Cod produs: PH-12787
  • Livrare standard 20 Lei
  • Ajunge în 1-2 zile lucrătoare
  • Retur în 14 zile
PRP: 98,99 Lei 6899 Lei Diferență: 30 Lei
Stoc Epuizat

Completeaza-ti bucataria cu acest elegant si atractiv set de recipiente pentru condimente de la Peterhof. Setul nu trebuie sa iti lipseasca din casa, fiind un ajutor de nadejde si cel mai bun organizator pe care ti l-ai putea dori.

Setul contine 7 piese, 6 recipiente si un suport magnetic elegant cu placa de bambus. Vasele sunt fabricate din inox de calitate superioara, pentru a asigura o maxima igiena, dar si pentru finisajele deosebit de fine si de bine realizate. Capacele acestora sunt transparente si sunt din inox, pentru a asigura o inchidere cat mai etansa dar si posibilitatea de a se putea observa cu usurinta continutul vasului. Mirodeniile sunt dozate prin orificiile special amplasate pe partea laterala a capacului. Pentru dozare capacul se roteste.

Cele 6 recipiente rotunde sunt asezate pe un suport metalic magnetic, astfel ca acestea vor ramane fixate de suport doar prin simpla asezare a lor. Suportul poate fi asezat in pozitie orizontala, ca o tava, sau in pozitie oblica, sustinut de un picior suplimentar, rabatabil.

Setul contine:

– Suport magnetic din inox cu placa de bambus
– 6 Recipiente din Inox cu Capac transparent

Caracteristici:

– Material: Oţel inoxidabil / Inox 18/10
– Suport Magentic
– Capac din inox
– Orificii reglabile pentru presarare condimente
– Suport in forma triunghiulara
– Dimensiuni Recipient: 6.3 x 6.3 x 4 cm

Set Condimente cu Suport Magnetic din Bambus Estelle Peterhof, 6 Recipiente, 7 piese, Inox, Model Triunghi
Specificaţii

Fotografiile de prezentare au caracter informativ şi pot conţine accesorii neincluse în pachetele standard. De asemenea, pot exista diferenţe de nuanţe şi mărimi între fotografie şi realitate. Unele specificaţii tehnice sau preţul, pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate produsele şi promoţiile prezente în magazinul Magazelo.ro sunt valabile în limita stocului disponibil.

Review-uri
  • 0 (0 review-uri)