Aparat de făcut Cârnaţi Micul Fermier, 1.5 Kg, 3 pâlnii de 15, 19 şi 22 mm, Duraluminiu

Cod produs: YG-2003
  • Discount 34 %
  • Stoc Epuizat
144,99 Lei   (-50 Lei) 9499 Lei
Cadou la Alegere Comenzi peste 100 Lei
Livrare Gratuită Comenzi peste 300 Lei

De acum preparatul carnatilor, a lebarului, etc., se face rapid, usor, multumita acestui aparat cu un design special si corp din inox. 

Datorita capacitatii mari de prelucrare de 1,2 kg/min, in cateva clipe realizati cantitati mari de carnati.
Dispune de mai multe accesorii, puteti realiza carnati de diferite dimensiuni: 15, 19, 22mm. 

Aceasta masina manuala de facut carnati este un produs indispensabil intr-o gospodarie.

Pachetul contine: aparatul pentru carnati, manivela de filet atasabila, accesoriu de prindere pe masa, cheita pentru insurubat, soclu pentru palnii, 3 palnii de diferite dimensiuni.

Atentie: Aceasta este o masina de preparat carnati in care se introduce carnea deja tocata. Este indicata atunci cand ati achizitionat masini de tocat care nu sunt dotate si cu palnii pentru carnati .

Inainte de a incepe sa folositi masina, cititi cu atentie toate instructiunile privind operarea si siguranta. Folositi masina doar in conformitate cu manualul de utilizare si doar in scopurile recomandate. Pastrati manualul de utilizare.

Instalare si utilizare:

  1. Scoateti aparatul din cutie si asezati-l pe o masa neteda.
  2. Scoateti manerul si instalati-l in mod corespunzator pe partea din spate a axului spirala.
  3. Fixati manerul cu piulita surubului furnizat pe stiftul filetat, la sfarsitul axului spirala.
  4. Desurubati capacul din fata.
  5. Rotiti manivela in sens antiorar pentru a muta discul forta pe axul spirala inapoi.
  6. Introduceti tocatura de carne in corpul masinii dupa ce discul de forta a ajuns la capat.
  7. Scoateti baza palniei, pentru a alege capul palnie preferat (dintre cele 3 tipuri existente in pachet) si instalati-l pe baza palniei. Fixati baza palniei pe capacul din fata si insurubati capacul pe corpul aparatului.
  8. Reglati aparatul pe o masa apasand pe joystick-ul de la baza de prindere pana ce aparatul se fixeaza corect.
  9. Lasati membrana de carnati in apa calduta timp de 10 minute. Apoi, trageti membrana umeda pe palnia de carnati. Impingeti carnea tocata (si asezonata) rotind manerul. Daca membrana se blocheaza pe panlnia de carnati, umeziti-o cu putina apa.

Caracteristici:

Prinderea se face in 2 moduri cu ventuza sau de masa cu filet

Capacitate: 1.5 Kg

Material: Duraluminiu

Prindere cu Ventuză
Prindere Fixă cu Filet

Dimensiuni Tub: Ø 90 x 240 mm

Dimensiuni Pâlnii: Ø15, Ø19 şi Ø22 mm

Culoare: Argintiu

Şpriţ de Cârnaţi sau Aparat Cârnăţar aşa cum mai este cunoscut în anumite zone din România.

Aparat de făcut Cârnaţi Micul Fermier, 1.5 Kg, 3 pâlnii de 15, 19 şi 22 mm, Duraluminiu
Specificaţii
  • Producător: Micul Fermier
  • Tip Produs: Aparat pentru Cârnaţi
  • Material: Duraluminiu
  • Capacitate: 1.5 Kg
  • Accesorii Cârnaţi: 3 pâlnii de plastic
  • Dimensiuni Accesorii: 15, 19 şi 22 mm
  • Culoare: Gri

Fotografiile de prezentare au caracter informativ şi pot conţine accesorii neincluse în pachetele standard. De asemenea, pot exista diferenţe de nuanţe şi mărimi între fotografie şi realitate. Unele specificaţii tehnice sau preţul, pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate produsele şi promoţiile prezente în magazinul Magazelo.ro sunt valabile în limita stocului disponibil.

Review-uri
  • 0.00 (0 review-uri)