Categorii
General

Friteuză cu Aer Fierbinte Airfryer Magic Digital Hausberg

De curand in magazin ti-au atras atentia friteuzele si te-ai gandit ca ar fi benefic sa cumperi si tu una. Felicitari! Poti opta pentru o friteuza moderna, pe baza de aer fierbinte, pe care o poti folosi pentru a praji o multime de alimente care vor ramane mai sanatoase decat atunci cand le prajesti intr-o tigaie clasica.

Cand spui friteuza te gandesti imediat la prajire – friptura si cartofi prajiti. Daca iti plac foarte mult aceste preparate, nu trebuie sa renunti definiv la ele doar pentru ca sunt nesanatoase. Avand la dispozitie o friteuza, automat preparatele vor fi mai sanatoase. Producatorii apreciaza ca metoda de prajire in friteuza, fara ulei si grasime este mult mai sanatoasa pentru oricine,  dar mai ales pentru cei care au inceput sa dezvolte anumite afectiuni din cauza colesterolului ridicat.

Ca si design, friteuza cu aer fierbinte are forme compacte si culoare negru si argintiu. Este prevazuta cu un maner de ridicare a bolului in care se aseaza alimentele. Manerul este asezat in fata, la vedere, pentru a fi usor de obsevat si de ridicat. Aceasta friteuza ocupa putin loc in bucatarie. Unul din punctele sale forte consta in puterea foarte mare, de 1500W. Aceasta este completata de bolul de circa 2.6 litri, suficient pentru a gati o cantitate considerabila de alimente si pentru a realiza cu succes o reteta pe care o testezi.

Spre deosebire de friteuzele clasice si simple, acest model cu aer cald este unul optimizat. In primul rand este prevazut cu un ecran LCD pozitionat frontal, pe care puteti citi detalii despre setari si despre stadiul procesului de prajire.

Aici puteti interveni pentru a modifica temperatura in functie de alimentele prajite si de reteta. Temperatura cea mai mica este de 80 grade Celsius, iar cea mai mare de 200 grade Celsius. Timerul din dotare, de 30 de minute, va permite sa setati temporizatorul atunci cand stiti cum decurge o reteta, si sa va ingrijiti de alte lucruri in casa ori sa va relaxati. Ideea este ca prin folosirea timerului, dintr-o data nu trebuie sa mai stati legat de zona de gatit din bucatarie.

Aceata friteuza cu aer fierbinte a primit deja mai multe recenzii pozitive din partea cumparatorilor care au achizitionat-o. Acestia se declara multumiti de raportul calitate – pret, de modul in care prajeste si rumeneste alimentele. Daca vreti sa evitati cat mai mult colesterolul si grasimile, achizitionati o astfel de friteuza.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *